Advertenties voor elk budget

Social Suriname maakt gebruik van haar eigen advertentie platform.

 

Voordelen van Social Suriname advertenties

Social Suriname richt zich centraal op het verbeteren van de online positie van elke ondernemer. Dit doen wij doormiddel van SEO (Search Engine Optimization). De meeste online gebruikers maken gebruik van Google voor het zoeken naar informatie en niet Facebook. Google maakt vervolgens gebruik van hun crawler om data in te zamelen en dan weer te geven tijdens het zoeken.

Social Suriname is een online gids (business directory) met duizenden lokale en internationale ondernemingen in haar bestand. Elke onderneming kan zijn of haar SEO (Search Engine Optimization) trefwoorden bijwerken en zodoende beter gezien worden in o.a. Google.

Doordat velen geen Facebook account hebben of hun accounts sluiten wegens privacy vraagstukken is de enige manier om deze doelgroep te bereiken een search engine.

Adverteren op Google en Facebook kost veel geld en afhankelijk van de onderneming is het maandelijks niet haalbaar om zoveel uit te geven aan marketing. Hiervoor heeft Social Suriname dan nu een oplossing bedacht met samengestelde promotie pakketten (profiel & banner).

Bezoekers die browsen op Facebook zijn vaak niet directe kopers of klanten. Maar bezoekers welke doelbewust op Social Suriname zoeken zijn reeds met de intentie tot koop online.

Adverteren op Social Suriname verhoogd uw brand awareness bij klanten en het linken van diverse service categorieen verhoogd verder uw zichtbaarheid.

Volgense de algoritmen van Facebook moet je blijven adverteren om je likes te verhogen of te behouden, hierdoor verliest een onderneming veel geld als de focus gelegd wordt op deze trend van promotie.

Centraal staat dat uw onderneming zoveel gezien wordt op alle mogelijk platformen, waardoor uw brand 360 graden zichtbaar is voor de online gebruiker.

Prijs @ srd 100.00,- per maand of srd 1000,- per jaar

Het banneradvertentieblok is een standaard IAB-advertentieblok dat ook wel bekend staat als een Leaderboard-banner, Super Banner of gewoon een Leaderboard. Het leaderboard is 728 pixels breed en 90 pixels hoog.

Prijs @ srd 75.00,- per maand of srd 750,- per jaar

Prijs @ srd 150.00,- per maand of srd 1500,- per jaar

Het advertentieformaat van de wolkenkrabber komt in de dimensie: 240×400 pixels. Het dankt zijn naam aan de lange, dunne vorm waardoor het lijkt op een wolkenkrabber in vergelijking met andere advertenties.

Prijs @ srd 25.00,- per maand of srd 250,- per jaar

Continue in browser
To install tap Add to Home Screen
Add to Home Screen
Continue in browser
To install tap
and choose
Add to Home Screen
Install
Installeer onze web mobiele app. Het neemt geen ruimte in beslag op uw telefoon.
Install