Advertisement

Buurtbewoners Rodastraat kijken halsreikend uit naar oplevering geasfalteerde straat


De werkzaamheden van het project ‘Riolering en rehabilitatie Zorg en Hoop’, vorderen. Bij dit project zijn de Stanvaste-, Phlox-, Hirasingh, Roda- en de Palulustraat meegenomen. Voor wat de werkzaamheden aan de Rodastraat betreft, kijken de bewoners van de straat halsreikend uit naar de oplevering van de geasfalteerde straat. De Rodastraat bestaat nu uit een zandweg en zal binnenkort veranderen in een geasfalteerde weg, met bijbehorende voetpaden.

Winodh Ramautar, senior technisch medewerker planning en voorbereiding bij de afdeling ontwateringswerken, zegt dat de werkzaamheden van dit project feilloos verlopen. Voor wat het werk aan de Stanvastestraat betreft geeft Ramautar aan dat de riolering aldaar reeds is aangepakt. Daar moet er slechts een toplaag voor de asfaltering worden geplaatst. Gelet op de werkzaamheden aan de Phloxstraat is de riolering al aangepakt en is men nu bezig met het aansluiten van kolken, terwijl men aan de Hirasingstraat de riolering reeds heeft afgerond.

De werkzaamheden in de Rodastraat worden nu aan de westelijke kant van de straat uitgevoerd. Een nieuwe rioleringsbuis wordt geplaatst om al het rioleringswater van het gebied af te voeren. Samen met de Energie Bedrijven Suriname (EBS) wordt gewerkt aan het verplaatsen van het netwerk, zodat er vrij gewerkt kan worden en de bewoners zo min mogelijk last van de werkzaamheden ondervinden. De 62 jarige buurtbewoner, Armand Caffe die al zijn heel leven lang in de Rodastraat woont, zegt dat hij heel blij is met deze ontwikkeling. De Rodastraat wordt een dubbele geasfalteerde weg met bijbehorende voetpaden.

Be the first to review this item!


Bookmark this

10 Feb 2019


By De Boodschap

Images may be subject to copyright.

BEST ARTICLES BY CATEGORY more categories

Advertisement

SSL Certificate

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'
No matter what life throws at you, don't forget that GOD loves you!