Hoe overleef je een hart crisis wanneer iedereen alleen is?


Laten we zeggen dat het 18:15 is en dat je naar huis gaat (natuurlijk alleen). Na een bijzonder zware werkdag. Je bent echt moe, boos en gefrustreerd. Je begint plotseling een scherpe pijn in je borst te voelen die zich tot je arm en je kaak uitstrekt. U bevindt zich op ongeveer 8 km van het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Helaas weet je niet of je op dat punt komt. Je bent getraind in hartmassages, maar de trainer heeft je natuurlijk niet laten zien hoe je het zelf moet doen !

Wat te doen
Omdat veel mensen alleen zijn als ze hartaanvallen hebben, zonder hulp, heeft de persoon wiens hart abnormaal klopt en begint te verzwakken, slechts 10 seconden voordat hij het bewustzijn verliest. Niettemin kunnen deze slachtoffers zichzelf helpen door herhaaldelijk en zeer krachtig te hoesten. Voor elke hoest moet een diepe inademing worden genomen en de hoest moet intens en lang zijn, alsof u een grote speeksel vanuit uw borst maakt.

Een inademing en een hoest moeten om de 2 seconden worden afgewisseld zonder te stoppen totdat er hulp arriveert of totdat u voelt dat het hart een normale slag heeft hervat. Diepe ademhalingen brengen zuurstof naar de longen en hoestbewegingen masseren het hart en blijven het bloed circuleren. De hoestbewegingen op het hart helpen hem ook om een ​​normaal ritme te hervatten. Op deze manier kunnen slachtoffers van hartaanvallen in het ziekenhuis aankomen.

In plaats van het delen van grappen zoals we de hele tijd doen ... laten we deze informatie delen die het leven van veel mensen kan redden !!

Health & Fitness Tips & Tricks

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

January 23, 2020
Volksgezondheid over Coronavirus

Recent is er door de WHO (World Health Organisation) vastgesteld dat er een nieuw virus (nCoV), dat overeenkomsten heeft met het SARS-virus en MERS-Virus, in China, Zuid Korea, Thailand en Japan is uitgebroken.

January 23, 2020
China verbiedt reizen vanuit 3 steden naarmate de uitbraak groeit

Ten minste 17 mensen zijn gestorven en meer dan 570 zijn ziek geworden door een mysterieuze ziekte. Veel bewoners maken zich zorgen over de officiële reactie.

January 23, 2020
Bestuursdienst Wayambo ruimt zwerfvuil op
in News

Als gevolg van toenemende vervuiling langs (openbare)wegen -en terreinen, moet Bestuursdienst Wayambo vaker haar personeel inzetten voor het opruimen van zwerfvuil langs de bermen. Dit fenomeen doet zich in alle ressorten voor.

January 23, 2020
China breidt reisbeperkingen uit vanwege coronavirus

Een tweede Chinese stad, Huanggang, heeft het openbaar vervoer opgeschort en cafés en bioscopen gesloten in een poging de verspreiding van het coronavirus te stoppen.

By Social

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Popular Deals

View more deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'