Advertisement

Jeugdparlementariërs houden motivatie sessie met internaten


Source / Image by: De Boodschap | Thursday 06 december 2018

De jeugdparlementariërs Tatjana van Eer en Shasharel Pansa, hebben in verband met kinderdag een motivatie sessie gehouden met de kinderen van de internaten Zaailand en Vos. Dit gebeurde op woensdag 5 december jongstleden bij de internaten zelf.

De onderwerpen van deze sessies waren ‘leer jezelf kennen’, ‘succes in het leven’, ‘zelfreflectie’, ‘drop-outs’ en ‘wees gehoorzaam’. Tatjana van Eer en Shasharel Pansa werden tijdens deze motivatie sessies vergezeld door hun collega’s, Alexander Djoe en Xavier Biegman. De kinderen, die heel erg geïnteresseerd waren en vlot meededen tijdens deze sessies, hebben enorm genoten van het bezoek van deze jeugdparlementariërs en gaven aan het geheel leerrijk te vinden.

Het bleef niet alleen bij de motivatie sessies. Om het geheel nog gezelliger te maken werd er niet alleen gezongen en gedanst met de kinderen, maar konden zij ook samen met de jeugdparlementariërs genieten van een hapje en een drankje.

De motivatie sessie van 5 december is de tweede die de jeugdparlementariërs van Eer en Pansa met kinderen organiseren. De eerste vond plaats op 25 november 2018, met kinderen van de scholen in Sipaliwini, EBG Poki gron en VOJ Atjoni.

Be the first to review this item!


Bookmark this

06 Dec 2018


By De Boodschap

Images may be subject to copyright.

BEST ARTICLES BY CATEGORY more categories

Advertisement

SSL Certificate

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'
No matter what life throws at you, don't forget that GOD loves you!