Advertisement

President brengt bezoek aan ressort Kabalebo


De president van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse, is momenteel in het ressort Kabalebo en wel in het inheemse dorp Apoera. Tijdens dit bezoek ontvangt het staatshoofd verschillende organisaties en werkgroepen om knelpunten en oplossingsmodellen te bespreken met betrekking tot vraagstukken in het gebied.

Kapitein Carlo Lewis van Apoera zegt dat het een vruchtbaar gesprek is geweest. Hij blikt tevreden terug en is blij dat zaken van het gebied met de president zijn besproken. Een van de knelpunten is de weg van Apoera naar Washabo. De president belde volgens Lewis meteen met de verantwoordelijke om harde afspraken te maken.

In september zal Baitali van start gaan met het asfalteren van de weg van Apoera naar Washabo. Vanaf heden tot september zullen er werkzaamheden voorafgaand aan de asfaltering worden verricht. Verder geeft het dorpshoofd aan dat ze een motto hebben: ” give us the tools en dan voeren we uit. Nu wij de tools hebben gaan wij samen met de nieuwe districtscommissaris Joanna Aroepa er hard tegenaan. Er is ook aandacht gevraagd voor de weg van Apoera naar Nickerie, die ontwikkeling moet brengen voor onder andere het  onderwijsproces, de gezondheidszorg en handel.

President Bouterse heeft verder ook gesproken met onder andere de vrouwenorganisatie die zich bezighoudt met het verwerken van krappa olie, sportorganisaties, leerkrachten en individuen. De delegatie keert op zondag 17 maart terug naar Paramaribo.

Be the first to review this item!


Bookmark this

15 Mar 2019


By NII

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

Browse Categories more categories

Advertisement

SSL Certificate

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'
No matter what life throws at you, don't forget that GOD loves you!