Advertisement

Rover aangehouden ... kompanen voortvluchtig


Source/ Image by: KPS | Thursday 06 December 2018

De politie van het ressort Houttuin heeft met assistentie van Surveillance Regio Midden en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op vrijdagmorgen 5 december, de 26-jarige roof verdachte Gemar K. alias ‘Palm’ aangehouden.

Gemar wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roof overval  in een winkel op het Maretraite project. Bij die gelegenheid was hij samen met vier andere criminelen. Onder bedreiging met een vuistvuurwapen is buitgemaakt een I-Phone, een halsketting en vingerring van geel metaal, Srd 1.000  en Telesur belkaarten ter waarde van Srd 1.000.

De politie speelde in op de melding die door de Centrale Meldkamer werd gelanceerd. Toen deze rovers de politie zagen aankomen vluchtten zij weg.  Een  crimineel zag kans weg te rijden in een auto; terwijl Gemar en drie van zijn  kornuiten een aangrenzend bos in vluchtten.

Het gelukte de  wetsdienaren om Gemar aan te houden. Bij hem is onder andere  aangetroffen en in beslag genomen : een kapmes, handschoenen en “tie rips”. De winkelier herkende  Gemar alias ‘Palm’ als te zijn één van de rovers. Gemar is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Twee winkeliers moesten medisch behandeld worden omdat zij mishandeld zijn. De overige criminelen worden opgespoord. De gestolen goederen zijn nog niet terug gevonden.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Be the first to review this item!


Bookmark this

06 Dec 2018


By KPS

Images may be subject to copyright.

BEST ARTICLES BY CATEGORY more categories

Advertisement

SSL Certificate

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'
No matter what life throws at you, don't forget that GOD loves you!