Trustbank Amanah lanceert digital Banking


“Celebrating 30 years Banking Experience” doet Trustbank Amanah met de lancering van haar nieuwste service, Digital Banking.

Trustbank Amanah, de 1e primaire Islamic Bank in Suriname, lanceert haar digital banking service, internet en mobiel bankieren. Met deze mijlpaal wordt de viering van het 30 jarig bestaan, op 31 oktober 2019, van Trustbank Amanah ingeluid.

Zowel particuliere als zakelijke klanten van Trustbank Amanah hebben thans, op elk moment en elke locatie, toegang tot al hun rekeningen en financieringen vanuit hun personal computer, laptop, tablet en smartphone. Deze service is zeer gebruikersvriendelijk, handig, veilig en snel. Overmakingen, via internet en mobiel bankieren, geschieden via Straight Through Processing, waardoor deze ”real-time” plaatsvinden.

“Met de introductie van digital banking zetten wij een stap richting Global Financial Services. Wij richten onze pijlen op Fintech en hebben, na een intensieve voorbereiding, kunnen bewerkstelligen dat onze klanten overal en altijd, efficiënt en veilig hun bankzaken kunnen regelen met Trustbank Amanah’s digital banking” aldus Trustbank Amanah CEO Maureen Badjoeri.

Vorig jaar lanceerde Trustbank Amanah de girorekening waar de klant geen maandelijkse kosten hoeft te betalen en de pinpas die gebruikt kan worden bij alle ATM’s en POS apparaten. Voorts wordt, in verband met haar 30 jarig bestaan, speciale producten aangeboden waaronder financieringen en voor de jeugd de Gen Z account, waarbij zij een girorekening kunnen openen met een eigen pinpas. Verder introduceert Trustbank Amanah het Loyalty programma, waarbij haar girorekening klanten extra voordelen ontvangen bij het gebruikmaken van de pinpas.

Trustbank Amanah blijft werken aan innovatie ten einde haar klanten de ultieme ervaring van bankieren volgens de Islamic banking principes te geven. Verwacht wordt dat met de nieuwe service, digital banking, haar dienstverlening verbeterd wordt en haar klantenbestand gestaag zal groeien zijn.

Business & Finance Press Releases

Images may be subject to copyright.
Download our mobile apps and keep up to date with news, events, deals and search for businesses near you.

 


If you like what you read, follow us on Facebook, Twitter and Instagram to get the latest updates.

Recent Articles

October 21, 2019
ANA missie Suriname
in News

Een delegatie van ANA (Agência Nacional de Águas) heeft in de periode 15-17 oktober 2019 een technisch bezoek gebracht aan het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

October 21, 2019
Update terugroepactie alle vormen van Ranitidine

Het Ministerie van Volksgezondheid heeft aansluitend op het eerder bericht over het terugroepen van Ranitidine de medici, apothekers en importeurs verder op de hoogte gesteld.

October 21, 2019
OWT&C voert pilot uit op route Hanna’sLust
in News

Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) voert momenteel een pilot uit op de route Paramaribo-Hanna’sLust. Deze pilot houdt in dat de chauffeurs die dit traject onderhouden op basis van een A- en B-systeem vanuit de ...

October 21, 2019
Minister Misiekaba: “meer aandacht voor senioren”

De Bond voor Belangen Behartiging Gepensioneerden in Overheidsdienst (BBGO), heeft in verband met haar 35-jarig bestaan een seminar gehouden met als thema ‘De plaats van de ouderen in de Surinaamse samenleving’

Get noticed online!
Boost your business or products with
targeted advertisement on our platform!

Download today!

Browse Categories

more categories

New Deals

Popular Deals

View more deals

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'