ATM machines van banken nu makkelijker te vinden!

Source by: Social | Photo by Johny vino on Unsplash

ATM gebruik is de afgelopen jaren explosief toegenomen in Suriname. Nagenoeg ieder bank heeft op diverse locatie's haar ATM machines prominent staan. Sommige zijn zelf binnen winkelzaken of hotels geplaatst.

Menigeen is vaker geconfronteerd met een defecte POS apparaat of storing aan het systeem bij het betalen van uw rekening en dan moet u snel geld gaan pinnen bij een ATM. De vraag is dan waar is eentje en hoever is het? Met de SocialSuriname.com mobiele apps en website kunt u nu heel gemakkelijk in de buurt (Nearby) kijken welke ATM machines er zijn. Hierbij wordt middels de GPS van uw mobiel of locatie gegevens van uw browser de afstand van uw zoek resultaten weergegeven. Geen nadenk werk meer!

SocialSuriname.com heeft alle ATM's van de lokale banken in haar systeem, dus hoeft u niet meer naar de website van de bank instelling gaan. Momenteel tellen wij er ruim 180 locaties van diverse banken zoals: De Surinaamsche Bank (DSB), Surinaamse Postspaar Bank (SPSB), Republic Bank, FinaBank, Godo, Hakrinbank, VCB.

Start uw zoektocht

Bekijk alle ATM locaties in uw buurt.

Per bank instelling

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment