Betaling rij-en voertuigen belasting ook in Para

Source/ Image by: Commissariaat Para | Wednesday 28 November 2018

Districtscommissaris Armand Jurel heeft onlangs het goede voorbeeld gegeven, door te voldoen aan zijn betalingsverlichting voor rij-en voertuigen belasting. In het Multi Functioneel Centrum op het commissariaatsterrein is er sedert 21 november 2018 mogelijkheid tot het innen van rij- en voertuigen belasting.

Medewerkers van de belastingsdienst en de afdeling Districts Financiën en Planning (DFP) van het Commissariaat Para verlenen deze service elke werkdag van 07.30u am t/m 13.45u pm. Dit gebeurt middels een POS apparaat of een stortingsbewijs van de Volkscredietbank aldaar.

De vereiste documenten bij betaling zijn: het nummer bewijs van het desbetreffend voertuig en identiteitsnummer van de aangever (degene die feitelijk betaalt), dus de eigenaar of de houder op wiens naam het nummerbewijs van het rij-en voertuig staat.

Daarbij ontvangt de betaler dan een sticker en kwitantie als bewijs van betaling. Bewoners van Para zijn op het commissariaat terecht om te voldoen aan de rij-en voertuigen belastingsplicht. De gelegenheid daartoe bestaat tot eind februari 2019.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment