Bijstelling covid 19 maatregelen van maandag 31mei tot vrijdag 18 juni 2021

De daartoe bevoegde autoriteiten hebben vanmiddag, na overleg met de politie leiding, besloten dat er een bijstelling komt voor wat het uitgansverbod betreft van maandag 31 mei tot vrijdag 18 juni.

Burgers mogen nu op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 07.00 – en 17.00 uur voor hoognodige boodschappen de deur uit. Voor medische spoedgevallen. Covid 19 vaccinatie en swabs, mag de burgerij altijd eruit waar en wanneer zulks dringend nodig is.

Gaat het om het halen van hoognodige boodschappen zal conform het vigerende Presidentieel Besluit de handhaving worden uitgevoerd met dien verstande dat maar 1 gezinslid zich op straat mag begeven; zij het als voetganger of bestuurder van een rij- of voertuig. De politie zal stringent controleren en als meerdere personen zich in het voertuig bevinden zal het hoofd van het gezin of de bestuurder beboet worden.

De politie zal onder andere controle posten hebben nabij de bruggen die toegang verschaffen tot het stadscentrum.

Bron: Radio 10

Opmerkingen

  • Dental Lab TAMIVA
    4 juni 2021 at 12:09 am

    We zijn tandtechniekers en om benzine te besparen rijden we met ons 2tjes en als dat niet.mag wel dan zullen de mensen met hun.broko gebit blijven

Voeg een reactie toe
Social Suriname