BIMO FITBOOTCAMP werkt anders …

Bij onze FIT Bootcamp train je alle spiergroepen, in een zo kort mogelijke periode. Hietdoor verbrand je meer calorieën en dus meer vet. Dit in verhouding met de reguliere trainingen in de gym. Waar vaak wordt gekozen voor één van de vele cardio apparaten.

Want wanneer je alléén op de cardio apparaten actief bezig bent. Dan verbrand je gewoon minder calorieën dan wanneer je aan een Bootcamp training mee doet. Want stel jij bent 30 tot 45 minuten flink aan het wandelen op een loopband. En dan bedoel ik echt flink wandelen. Dan verbrand je ongeveer tussen de 200 – 300 calorieën. Wanneer jij 30 – 45 minuten een Bootcamp training volgt. Dan kan je calorie verbranding oplopen tot wel 500 calorieën. En natuurlijk ligt het geheel aan de training. Maar de kracht van een goede Bootcamp training is dat je met een paar bodyweight oefeningen meer spieren aanspreekt, dan dat je alléén aan het wandelen bent.

Wanneer jij wekelijks 1 of 2 keer actief mee gaat doen aan een Bootcamp training. Dan zal je merken als vrouw, dat je lichaam mooiere slanke sterke spieren aan het vormen is. En dat je lichaam zelfs 12 uur na een training, nog vet aan het verbranden is. Dit noemen ze het Afterburn Effect.

 

Related links

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment