Psychogoed Blogs - Leuke, informatieve artikelen over opvoeden

Psychogoed Blogs - Leuke, informatieve artikelen over opvoeden

Ik ben Rian Meddens en ik ben orthopedagoog en moeder van 2 zoontjes. Ik heb mijn eigen website psychogoed.nl, waarop ik ouders hulp en informatie geef over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ik vind het belangrijk om te denken in mogenlijkheiden en uit te gaan van de sterke kanten van kinderen en een gezin. Ik schrijf met veel plezier af en toe een blog artikel voor Social Suriname. Wil je meer over mij weten? Lees verder op: https://psychogoed.nl/over-psychogoed/

 

Browse Categories

more categories

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'