Advertisement

This week we'll EXPLORE: De Melkcentrale N.V.

24 October, 2018


What we DISCOVERED:

De Melkcentrale N.V, in de volksmond beter bekend als ‘Melkcentrale of MCP’ produceert en voorziet de Surinaamse markt van lekkere, verse, kwalitatieve, voedzame melk en melkproducten. Sinds 1961 produceert MCP samen met de Surinaamse boeren hoogwaardige gepasteuriseerde melk en melkproducten, die worden geproduceerd uit verse koeienmelk. Met melk kunnen we inspelen op de vraag naar gezonde voeding die op duurzame wijze is geproduceerd.

Het belang van dee Melkcentrale N.V. in de samenleving
De betekenis van De Melkcentrale N.V. zou men van een tweetal gezichtspunten kunnen bezien. Vanuit het oogpunt van de volksgezondheid, is deze onderneming van onschatbare waarde. Melk is immers een volwaardig voedingsmiddel, waarbij door het regelmatig gebruik hiervan, er een bijdrage geleverd kan worden tot een geestelijk en lichamelijk gezond volk. Verder wordt MCP gezien als een kleine doch belangrijke schakel in de Surinaamse economie, waarbij zoals eerder aangehaald, zij een gegarandeerde afzetbron vormt voor de lokale rauwe melk leveranciers.

Take a look at there business profile on Social Suriname.

RECOMMENDED: YES OR ? ... What do you think? Do you like their products? Please visit their profile and add a review to let them know!

Also visit our Newsletter link.

Advertisement

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'