Advertisement

This week we'll EXPLORE: Jack Tours & Travel Services

24 October, 2018


Het bedrijf werd opgericht in januari 1989, na jarenlanage ervaring in de reisindustrie door de eigenaar, Jack Uden. Sinds de oprichting van Jack Tours & Travel Services biedt het bedrijf reisdiensten aan mensen in Suriname en in het buitenland.

Door de jaren heen heeft JACK Tours & Travel Services een reputatie van betrouwbaarheid en vertrouwen opgebouwd zowel binnen als buiten Suriname. De IATA-certificaten uitgereikt aan Jack Tours & Travel service zijn getuige van de hoge professionele standaarden welke deze reisorganisatie heeft ontwikkeld en onderhouden vanaf het begin.

Boek bij ons uw vliegticket voor alle reguliere vluchten van en naar Suriname en voor ook pakketreizen naar landen over de hele wereld. Jack Tours biedt ook diverse vakantiepakketten naar het binnenland van Suriname. Om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken verlenen wij ook assistentie bij het regelen van uw transport tijdens uw bezoek, dit beginnend met betrouwbare luchthaven transport.

WIj bieden ook appartementen tegen betaalbare prijzen aan voor vakantiegangers en stagiaires. Onze centraal gelegen appartementen zijn goed onderhouden, stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Het kantoor ligt aan de Dr Sophie Redmondstraat 113, dicht bij het centrum van Paramaribo met voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie hier!

Advertisement

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'