This week we'll EXPLORE: Ondernemershuis Paramaribo

Het Ondernemershuis Paramaribo richt bedrijfsverzamelgebouwen op bestemd voor professionals, pioniers, ondernemers, entrepreneurs, freelancers en startups uit alle sectoren die positieve, innovatieve en duurzame impact binnen het bedrijfsleven als doel hebben.

Ondernemershuis Paramaribo is het nieuwste concept in Suriname als business incubator versterkt met gespecialiseerde diensten die een snellere ontwikkeling van je bedrijf bevorderen. Denk aan matchmaking, netwerk van specialisten, investeerders en potentiële klanten. Maar ook directe ondersteuning variërend van secretarieel tot subsidies en marketing.

De werkelijk waarde zit in het feit dat Ondernemershuis Paramaribo in staat is om je te helpen je bedrijf echt succesvol te maken. De huisvesting is weliswaar een belangrijke voorwaarde, de echte waarde zit in de ervaring met het kweken van ondernemingen die gebaseerd zijn op hoogwaardige kennis en expertise.

Daarnaast zullen in het Ondernemershuis alle faciliteiten om uw bedrijf te runnen op een zo klantvriendelijk en aantrekkelijk mogelijke wijze aangeboden worden. Naast totaalpakketten voor Coworking spaces ,flexibele werkruimten, vergader-, congresruimten is ook gedacht aan ontspanningsmogelijkheden voor de bewoners van het Ondernemershuis buiten kantooruren.

OHP-Ondernemerscourse helpt ervaren ZP-ers en MKB-ondernemers om hun bedrijf naar een hoger plan te tillen met praktijkgerichte en op maat gemaakte workshops en trainingen. Deze sluiten aan op de specifieke kennisbehoeften van de ondernemers in Suriname. Onze trainers zijn zelf ondernemer en autoriteit op hun vakgebied. Zij brengen graag hun kennis op een inspirerende manier over aan u.

Browse Categories

more categories

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'