This week we'll EXPLORE: Oso Nanga Djari Makelaars en Taxateurs

This week we'll EXPLORE: Oso Nanga Djari Makelaars en Taxateurs
Nov
09
Fri

Oso Nanga Djari Makelaars en Taxateurs meer dan 25 jaar ervaring in makelaardij.

Oso Nanga Djari Beëdigd Makelaars en Taxateurs is een gerenomeerd en succesvol bedrijf gevestigd aan de Dr. Sophie Redmond straat nr.134 te Paramaribo in Suriname. Met meer dan 25 jaar werkervaring op het gebied van onroerendgoed geeft ons deskundig personeel  op innovatieve en coöperatieve wijze invulling  aan de behoefte op het gebied van sociale huisvesting in Suriname.

Ons succes gebied is kopen en verkopen van huizen! Bent u geinteresseerd in het kopen van een huis, dan kunt u gerust een afspraak maken met onze aankoopmakelaars. Op professionele wijze wordt u geïnformeerd door onze aankoopmakelaars over de verwachtingen bij de aankoop van uw droomhuis/perceel. Zolang u door ons niet geholpen bent aan uw droomhuis, welke ons streven is, zijn er geen kosten aan verbonden. U kiest ook voor Oso Nanga Djari als het gaat om het verkopen van uw huis. Oso Nanga Djari staat er bekend om dat zij steeds verkoopt tegen het hoogste bod. Kies voor een waardebepaling bij Oso Nanga Djari en wij komen bij u langs om de waarde van uw huis te bepalen, zodat u direct inzicht heeft in wat uw woning waard is.

Oso Nanga Djari behoort tot één van de grotere verhuurmakelaars in Suriname. U bent bij ons goed terecht als het gaat om onze specialiteiten, het verhuren van vakantiewoningen ( kort verblijf) en huurwoningen (lang verblijf). Eén van de mogelijkheden die wij u bieden is het laten beheren van uw woning. Verder werken wij op basis van een “No Cure No Pay” systeem, wat wil zeggen dat indien wij geen success hebben bij het verhuren van uw woning, u ons niets verschuldigd bent.

Zoals eerder aangegeven, biedt Oso Nanga Djari de mogelijkheid aan om uw woning te laten beheren. Woont u in het buitenland of bent u in Suriname woonachtig, kunt u uw kostbaar bezit (woning) door Oso Nanga Djari als erkende en betrouwbare makelaarskantoor laten beheren. Er zijn 3 pakketten die wij aanbieden voor het beheren van een woning. Wilt u meer hierover weten, mag u gerust contact met ons  opnemen.

Oso Nanga Djari Makelaars en Taxateurs biedt haar klanten een breed assortiment aan diensten aan op het gebied van in- en verkoop van huizen en percelen, verhuren van huizen, beheren van woningen en andere onroerend goed gerelateerde zaken. U bent gegarandeerd van een klantvriendelijke, transparante en efficiënte afhandeling van uw opdrachten. “Een huis kopen of verkopen is onze dagelijks kost!”. Grijp de mogelijkheden aan die u door dit bedrijf wordt aangeboden, want wij kennen de markt als geen ander!

Related Information

 

Browse Categories

more categories

Download our free apps

Your local & international business and travel app on the go!
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Social Suriname is the largest digital guide for locals & tourists in Suriname!

Our logo and all related marks are registered trademarks of SoSu Interactive Advertising NV.
Please visit our corporate site biz.socialsuriname.com for more information on all our services.

We are a faith-based organization - 'As For Me And My House We Will Serve the Lord - (Joshua 24:15)'