Bouw Sranan Krakti

Alweer een week verder, de dagen gaan snel…. De vorderingen zijn goed te zien, en maken ook duidelijk wat nog moet gebeuren. Het is een groot én groots project en natuurlijk zijn er onverwachte tegenvallers en gelukkig ook net zo onverwachte meevallers! De tegenvallers worden opgelost in overleg en de meevallers worden gekoesterd!

Buiten wordt het steeds groener, zowel in het bos als op de muren en de wortels van de kankantrie groeien. Het bouwteam is aangevuld met het team dat de verlichting aanbrengt, zowel binnen als buiten. Benieuwd hoe het straks er uit gaat zien als het donker is …..
De meeste ruimtes zijn geschilderd en als de verlichting is aangebracht, kan er worden ingericht. Daarvoor worden nog wat inkopen gedaan, zoals plantenhangers en vissen. Stoffen worden straks op slimme wijze door het team in een nette orde gestapeld, de voorbereidingen zijn al vergevorderd.

Op houtblokken worden woorden geschilderd, waarvoor? Dat vertelt het team nog niet, ze zijn druk bezig met de training voor de tour. Voor de harde werkers wordt elke dag gekookt en dat wordt zeer gewaardeerd!

Volgende week nog een update en dan ….. ja dan?

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment