DA’91 ook in Coronie

Op zaterdag 3 augustus bracht een delegatie van DA’91 onder leiding van de Voorzitter, Angelic del Castilho, een bezoek aan het distrikt Coronie. Tijdens dit bezoek werd er in een deel van het distrikt huis-aan-huis akties uitgevoerd.

Tijdens deze korte aktie werden nieuwe leden geregistreerd en vele vragen beantwoord. Ook in Coronie heeft de politiek het vertrouwen van de kiezer geschonden. Vele kiezers gaven aan dat zij bij de komende verkiezing scherpere eisen zullen stellen aan partijen en hun kandidaten. Er is vooral behoefte aan ondersteuning van het klein ondernemerschap in Coronie.

Een uitermate ernstige klacht betrof de stiefmoederlijke wijze waarop de politie van Coronie wordt behandeld. Er is een schrijnend tekort aan manschappen, niet voldoende transportmiddelen en de huisvesting laat ook heel veel te wensen over. In de huidige verzengende hitte moet de politiepost het doen zonder een functionerende airco. Er is niet eens een ventilator en ‘savonds zijn de dienstdoende agenten slachtoffer van muskieten. De Politie Coronie beschikt nog steeds niet over een eigen gebouw.

DA’91 heeft een warme ontvangst ervaren in Coronie. De open, eerlijke en keiharde benadering in de politiek door DA’91 wordt door  velen gewaardeerd. Er werd dan ook spontaan overgegaan tot het uithangen van de DA’91 vlag.

DA’91 Publiciteitsdienst

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment