De Natuur heeft kracht: Hielspoor

Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen die soms een ontsteking onder de hiel veroorzaakt.

Dit wordt peesplaatontsteking of fasciitis plantaris genoemd. Typische symptomen zijn pijn onder de hiel bij lang staan of lopen. Hielspoor/ peesplaatontsteking is de meest voorkomende oorzaak van hielpijn. Bij de meeste gevallen, wordt dit operatief behandeld of met een injectie in de hiel.

Bij alternatief genezer, wordt gebruikt gemaakt van pijnstillend drankjes, en voor de hiel een kruiden pap gemaakt en die wordt onder de hiel geplaatst voor enkele dagen. Deze kruiden dringen door de huid naar de plaats waar de hielspoor zicht bevind en vernietigd de bot woekering.

Voor die hiel
U neemt 1 jonge groene papaja en raspen en beetje blad tabak en loewisa wiri stampen en dit alles mengen en bij die hiel vast binden.

De pijnstillend drank
U heeft nodig de bladeren van Weder sopropo een handvol, 5 teentjes knoflook, loeangoe tete, een stuk kwasi bita, 3 takken lemmetje bladeren en 3 grote papaja bladeren. Dit alles koken in 4 liter water voor 25 min hoog vuur. Dit 3x daags drinken 150 ml.

 

Related information

Voor advies of informatie contact Dhr G. May
(+597) 857-9407 / (+31) 64-004-6075

 

Opmerking: Het is wel altijd aanbevolen om uw huisarts ook te consulteren alvorens natuurlijke medicinale kruiden te proberen.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment