$0.00 0
Cart

No products in the cart.

Wat gebeurt er wanneer mijn domein vervalt?

Wanneer een domeinregistratie verloopt, kunnen je mogelijkheden voor verlenging variëren op basis van wanneer je domein is verlopen. Op 31 augustus 2013 heeft ICANN het Expired Registration Recovery Policy (ERRP) ingevoerd, wat registerhouders verplicht om registranten en potentiële klanten belangrijke informatie te verstrekken over vervalmeldingen, kosten en terugkoopprocedures. Alle vereiste informatie en bekendmakingen staan op dit moment op verschillende locaties op onze website. Als hulp voor registranten bevat dit artikel echter koppelingen naar alle vereiste elementen in het nieuwe beleid.

Elke domeinnaamextensie en bijbehorende registratieregels kunnen invloed hebben op het verlengingsproces wanneer een domein verlopen is. Voor sommige domeinen, zoals ccTLD’s, gelden mogelijk speciale vereisten bij verlengingen.

Wij en overige providers sturen meerdere e-mails over het verlopen in de +/- 30 dagen voor en na de vervaldatum van je domeinen.

Wanneer een domeinregistratie verloopt, kunnen je mogelijkheden voor verlenging variëren op basis van wanneer je domein is verlopen. 

Lees meer via deze link (Extern).

Subscribe to our newsletter
The latest news, articles, and resources, sent to your inbox monthly.
We won't spam you, we promise.
© 2024 Designed by: SoSu Interactive Advertising NV / Social Suriname. All rights reserved. Paramaribo, Suriname (S.A)

Privacy Policy | Terms and conditions | All prices are in USD. 

Domain names associated with our platform: social.sr & sosu.sr