$0.00 0
Cart

No products in the cart.

WordPress vast in onderhoudsmodus?

Wat moet ik doen?

De WordPress-onderhoudsmodus wordt geactiveerd wanneer een update wordt toegepast. Wanneer bezoekers proberen toegang te krijgen tot een website die zich in de onderhoudsmodus bevindt, verschijnt er een bericht om hen te laten weten dat u er momenteel aan werkt. Alles lijkt tot nu toe normaal, maar de situatie wordt gecompliceerd wanneer het updateproces ervoor zorgt dat WordPress vastloopt in de onderhoudsmodus.

Bij het maken van een update wordt een bestand met de naam .maintenance aangemaakt in de hoofdmap van WordPress. Dit bestand vertelt WordPress om uw site in de onderhoudsmodus te zetten en het bevat de informatie die nodig is om het bericht weer te geven dat voor gebruikers verschijnt.

Wanneer de update-installatie is voltooid, verwijdert WordPress het .maintenance-bestand en zou het bericht meteen moeten verdwijnen.

Als de update met succes is geïnstalleerd, verwijdert WordPress het bestand automatisch uit uw map. Als het updateproces niet goed is verlopen, staat het bestand er nog steeds. Toch is het bestand misschien verdwenen, maar WordPress zit nog steeds vast in de onderhoudsmodus.

Gebruik een van deze 2 opties om de .maintenance bestand (file) te vinden in de hoofd map (root) van uw WordPress installatie.

FTP software
cPanel > File Manager (Bestandsbeheerder)

Zoek de file .maintenance en delete deze.

Bekijk meer informatie hier.

Subscribe to our newsletter
The latest news, articles, and resources, sent to your inbox monthly.
We won't spam you, we promise.
© 2024 Designed by: SoSu Interactive Advertising NV / Social Suriname. All rights reserved. Paramaribo, Suriname (S.A)

Privacy Policy | Terms and conditions | All prices are in USD. 

Domain names associated with our platform: social.sr & sosu.sr