Dronken automobiliste in verzekering gesteld na aanrijding

De verkeersunit van Regio Midden heeft op woensdag 13 maart het rijbewijs van de 27-jarige automobiliste Santoecha A. ingevorderd en haar in verzekering gesteld.

Santoecha nam op woensdag 13 maart, onder invloed van alcohol, deel aan het verkeer en reed een ander voertuig van achteren aan. De bestuurder van het ander voertuig, die niet in het bezit is van een rijbewijs, bleek eveneens in beschonken toestand te verkeren. Hij kwam met de schrik vrij.

Santoecha reed met haar 8 maanden oude baby in de auto. Beiden liepen letsels op. Zijn en haar kindje werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De baby heeft een beenfractuur opgelopen. Santoescha heeft geen zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

Beide bestuurders zijn na te zijn ontnuchterd voorgeleid. De benadeelde van de aanrijding is beboet voor het rijden onder invloed van alcohol en het besturen van een auto zonder rijbewijs.

Santoecha daarentegen is, na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering is gesteld door de politie; omdat zij onder invloed van alcohol betrokken raakte bij een aanrijding waarbij iemand anders, in dit geval haar kindje, zwaar lichamelijk letsel opliep.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment