Eindelijk van de beademing met intubatie weer naar CPAP

Lieve mensen allemaal,
Vanochtend werd er een artikel online gepubliceerd over Baby Wannes.

De titel van het artikel brengt gehele verwarring over de medische toestand van Wannes.
Na contact te hebben gehad met de redacteur bleek dat ze de info zonder toestemming of verificatie met ons, de ouders, vanuit deze fb page halen maar totaal verkeerd interpreteren. Dit brengt dus totale verwarring met zich mee naar de totale gemeenschap.

We hebben desbetreffende redactie verzocht om hun artikel onmiddellijk te verwijderen. Helaas hadden vele het reeds geshared, begrijpelijk maar we willen de verwarring bij deze recht trekken.

Baby Wannes is nog NIET genezen. Gister werd hij van de beademing via intubatie gehaald en werd hij weer wakker.

Hij was een week lang gesedeerd, dus in slaap gehouden want een intubatie is dus een tube of buisje dat helemaal door de keel tot in de luchtpijp wordt geplaatst. Als je in totale bewustzijn bent is dit heel vervelend en pijnlijk. Dus daarom werd wannes in slaap gehouden en beademd via een zuurstofventilator.

Zoals reeds in de vorige update stond is de diagnostiek achter de rug en moeten we nu tot na het weekend wachten op het resultaat van de biopsie. Die biopsie werd inderdaad chirurgisch uitgevoerd naar hierdoor is wannes niet genezen.

Hij is nu nog steeds afhankelijk van de CPAP net zoals in Suriname. Volgende week zullen we van de artsen te horen krijgen wat het verdere behandelplan voor Wannes zal zijn zodat hij zelfstandig zal kunnen gaan ademen.

Lieve, begaande en medelevende mensen en gemeenschap, we willen allemaal dat Baby Wannes spoedig geneest en gezond en wel kan terugkeren naar Suriname maar alles op zijn tijd.

De enige, echte waarheid over wannes kan je op deze facebookpagina vinden.
Als de media iets bekend wilt maken, vragen we bij deze ons eerst te contacten en toestemming te vragen zowel over gebruik van foto's en tekst. Dit hebben overige redacties reeds netjes gedaan maar dit voor alle duidelijkheid naar anderen toe.

Blijf Wannes in gebed meenemen en zodra wij meer nieuws hebben, plaatsen wij een update! Nu willen we vooral genieten van mekaar in alle rust en kalmte.

Bron: Facebook pagina Help Baby Wannes

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment