Fontein Spanhoek krijgt schoonmaakbeurt

Paramaribo – In aanloop naar een structurele aanpak van het onderhoudsvraagstuk van de fontein bij Spanhoek heeft deze een schoonmaakbeurt ondergaan. De schoonmaakwerkzaamheden hebben plaatsgevonden op 20 juli 2021.

Districtraadslid Ryan Lewis deelt mee dat er gesprekken gaande zijn met de onderneming Yokohama, die in de nabije omgeving een hotelcomplex opzet. Deze onderneming zal via een stichting het Valliantsplein verfraaien. Het is namelijk ook voor Yokohama belangrijk dat de omgeving er toeristisch uitziet.

Lewis doet een oproep op burgers om nauwkeurig om te gaan met de omgeving. Het beeld dat geïllustreerd is de afgelopen jaren is volgens hem niet fraai.

De schoonmaakactiviteiten zijn bedoeld om de omgeving bij Spanhoek ooglijker te maken. Dit zal ook gebeuren op andere locaties in de binnenstad. “Ik denk dat het opschonen vaker moet gebeuren en ook de burgers moeten geschoold worden om vervuiling na te laten.”

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost. Lewis zegt dat er een nauwe samenwerking is met districtscommissaris Ricardo Bhola. Dit project is een voorbeeld, waarbij de districtsraad aanpak heeft gevraagd en de burgervader vlot heeft ingespeeld. Lewis was op de locatie om te bezichtigen hoe de werkzaamheden werden uitgevoerd.

Bron: CDS

Opmerkingen

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe
    Social Suriname