Gebed voor mijn gezin

Het is van belang dat wij ons gezin dagelijks leggen in Gods handen. We mogen geen moment verslappen, want door uw gebed worden engelen de opdracht gegeven om u en uw gezin te beschermen (Psalmen 91:11-12). Indien u dus niet weet hoe u moet bidden, dan kunt u het volgende gebed samen met mij mee bidden. Spreek dit gebed in de atmosfeer en laat de duivel horen dat u vertrouwt op God Zijn bescherming!

Vader in de hemel, dank U voor Uw liefde, Uw trouw en Uw barmhartigheid. Er is niemand zo goed en zo trouw als U. U bent niet veranderd en Uw naam is zeer te prijzen want U bent Jehova Elohim: Machtig en Sterk in al Uw daden!

Ik leg mijn gezin in Uw handen en ik weet dat al wat in Uw handen is, door niemand geroofd kan worden. Bedek mijn gezin onder Uw bloed. Ja Heer, bedek hen onder Uw vleugels en laat ziekte en elke vorm van pijn & verdriet ons tent niet naderen. Indien er woorden zijn uitgesproken van ziekte dan verbreek ik elke vloek in de naam van koning Jezus. De naam boven alle namen. Jehova Rapha, de Heer die geneest!

Een ongegronde vloek zal trouwens geen doel treffen en daarom keer ik woorden die tegen mijn gezin zijn uitgesproken tot een zegen. Dank U Heer, dat U voor ons uit gaat, dat U ons voorhoede bent en dat Uw engelenwacht ons dag en nacht bewaken. Dit bid ik, in Jezus naam: Amen!

Door: J. Samidin

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 / 
Social Suriname

Inloggen

Bericht versturen

Mijn favorieten