Gemanipuleerde bekendmakingen op sociaal media doen niemand goed!

Onverlaten besparen zich tijd noch moeite om bekendmakingen te vervaardigen die onjuist zijn. Hierbij schroomt deze groep niet om de huisstijl van het Nationaal Informatie Instituut te manipuleren. Met deze onjuiste publicaties tracht men behalve onjuiste informatie te delen, ook onrust in de samenleving te zaaien.

Recentelijk zijn de ministeries van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWTC) en die van Binnenlandse Zaken (BiZa) “slachtoffers” geworden van valse bekendmakingen. In een gemanipuleerde bekendmaking met de handtekening van een leidinggevende van het OWTC wordt de indruk gewekt alsof Ramon Abrahams een aanvraag deed. Deze aanvraag voor verdeling van perceelland is volgens de leiding van het ministerie groot bedrog.

Recentelijk verscheen ook een bekendmaking op social media waarin informatie over de rij- en voertuigenbelasting wordt gegeven. Onder andere zouden studenten volgens deze kennisgeving eventuele betaling van de belasting terug kunnen krijgen. Deze informatie klopt van geen kanten en zegt niets goeds over de intentie van de onverlaten die hierachter zitten.

Het Nationaal Informatie Instituut roept wederom landgenoten op om dit gedrag dat voor verwarring onder de samenleving kan zorgen, achterwege te laten. Wij hebben allemaal bij te dragen aan de opbouw van ons land. Een goede bijdrage zal onszelf, de samenleving en generaties na ons ten goede komen.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment