Goudenhuwelijk Ramon en Mildred Hoepel-Wolfjager

Source / Image by: Commissariaat Para | 05 december 2018

Het echtpaar Hoepel-Wolfjager heeft op 30 november 2018 hun gouden huwelijksjubileum gevierd, tezamen met hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Volgens de akte van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) waren ze op die dag precies 50 jaren getrouwd.

Ronald is laatst 80 jaar geworden en Mildred 68 jaar. Dit in leeftijd gevorderd echtpaar, heeft altijd liefde met elkaar gedeeld en begrip getoond voor elkaars tekortkomingen.  Ronald heeft bij de overheid gewerkt, en daarna bij de Billiton Maatschappij Suriname tot aan zijn pensionering.

Uit het huwelijk zijn 5 kinderen geboren, maar er waren al 2 voorkinderen en 3 pleegkinderen. De pleegkinderen zijn van verschillende etniciteiten.  Thans bestaat de familie uit 42 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen.

Adjunct Districtssecretaris Marion Deekman heeft op die dag een bezoek gebracht aan het echtpaar, om hen namens de districtscommissaris (dc) van Para en de President van de Republiek Suriname te feliciteren en hen een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment