Henry E. voor diefstal opgesloten

De politie van het ressort Flora heeft op vrijdag 8 februari een aangifte opgenomen van diefstal van een “32 inch” televisietoestel en een paar sportschoenen. De 54-jarige verdachte Henry, E. kwam op donderdag 14 februari in beeld als de verdachte in deze diefstal zaak, nadat ene M.L. het politiebureau van ressort Flora aandeed en het volgende verklaarde namelijk:

Dat Henry, E. de televisie op maandag 11 februari aan hem had verkocht. Voorts dat Henry in de avonduren van die zelfde dag thuis bij hem kwam om het televisietoestel terug te krijgen. M.L. weigerde het toestel terug te geven en schakelde de politie in.

Op aanwijzing van M.L. werd de verdachte Henry bij een “carwash” op het Floraproject aangehouden. Tijdens de voorgeleiding heeft Henry ontkent zich schuldig gemaakt te hebben aan diefstal. Verder heeft hij ook verklaart dat hij M.L. niet kent.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Henry, E. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. M.L. is na verhoor heen gezonden en het televisietoestel is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar. De sportschoenen zijn vooralsnog niet terecht.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment