Illegaal vuil nabij Saron rotonde wordt opgeruimd

Source / Image by: De Boodschap | Friday 30 November 2018

Ondanks alle waarschuwingen en voorlichting vanuit het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) wordt er vuil gedumpt op plaatsen waar het verboden is. De afdelingen Vuil Ophaal en Verwerking(VOV) en Openbaar Groen(OG) van het ministerie van OWT&C hebben op vrijdag 30 november 2018, opruimingswerkzaamheden uitgevoerd bij de rotonde van Saron.

Onverantwoordelijken hebben zich schuldig gemaakt aan het illegaal dumpen van vuil op een openstaand terrein nabij de rotonde van Saron.

Het ministerie vraagt aan de samenleving om dit gedrag achterwege te laten. Er wordt een ongezonde situatie gecreëerd voor de mens, flora en fauna.  Claudia Hasselbaink Maatsen, hoofd van de afdeling VOV, zegt dat de samenleving altijd contact kan opnemen met VOV als men niet weet wat ze met hun grofvuil moeten doen. De afdeling geeft dan de richtlijnen hoe en waar ze hun vuil moeten aanbieden. Dat mag op het telefoon nummer 462445.

Het ministerie zal in de komende periode maatregelen treffen, zodat het illegaal dumpen van vuil wordt belemmerd. Indien  men wordt betrapt op deze illegale handeling, zullen er sancties worden getroffen. OWT&C vraagt hierbij medewerking van iedere burger om illegale vuil dumping tegen te gaan.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment