Installatie nieuw studentenbestuur Polytechnic College Suriname

Source / Image by: PTC | Tuesday 18 December 2018

Foto: Eerste rij van voren-links naar rechts: Kali Simran, Sharona Rein, Arnaez Allison. Tweede rij-links naar rechts: Tjong – A – Hung Alegandro, Santousha Pinas, Bruyning Devnon. Laatste rij- van links naar rechts: Franklyn Vrij, Dhr. R.G. Holband, Clyde Ford.

Op 15 december 2018 heeft de installatie van het nieuw studentenbestuur van het Polytechnic College Suriname (PTC) plaats gevonden. De Directeur van het PTC, dhr. R. G. Holband, was persoonlijk aanwezig om de installatie te bewerkstellingen. De Directeur heeft aangegeven hoge verwachtingen te hebben van het nieuw Bestuur in het bijzonder voor wat betreft de samenwerking en de communicatie met enerzijds PTC directie en personeel en anderzijds de studenten. Hij vertelde een hobbelige maar succesvolle samenwerking te hebben met het vorig bestuur. Hij is zeer tevreden over gerealiseerde zaken en wenst de leden van het aftredend bestuur succes verder met hun carrière en hoopt hen verder te zien groeien.

Het PTC studentenbestuur is in 2013 in het leven geroepen om de communicatie tussen enerzijds Directie en Management van PTC en anderzijds PTC studenten te vergemakkelijken. Clyde Ford is 4 jaren bestuurslid geweest. Ook op 15 december was hij aanwezig om als voorzitter, het beleid over te dragen aan de nieuwe voorzitter, Sharona Rein. Ford heeft aangegeven veel ups-and-downs te hebben meegemaakt in zijn functie als PTC studs voorzitter, maar is tevreden over de ontwikkeling die hij samen met zijn team heeft kunnen realiseren. Behalve Clyde Ford waren ook Franklyn Vrij en Santousha Pinas aanwezig voor de installatie van het nieuw bestuur. Enkele activiteiten waarbij dit bestuur betrokken was: PTC Open Dag Paramaribo, PTC Introductiedag, spaarlampenproject in Paramaribo en Nickerie in samenwerking met EBS en een educatieve wandeltour in de binnenstad.

Dhr. Ford bedankt het PTC voor de leerrijke ervaring, de prettige samenwerking en wenst het nieuw bestuur heel veel succes toe.
Het nieuw bestuur bestaat uit:
– Sharona Rein: Voorzitter
– Arnaez Allison: Onder – Voorzitter
– Bruyning Devnon: Sectretaris
– Kali Simran: Penningmeester
– Tjong – A – Hung Alegandro: Commissaris

De nieuwe voorzitter kijkt uit naar een prettige samenwerking, goede communicatie en een leerrijke periode. Zij geeft aan met haar team, altijd klaar te zullen staan voor zowel de directie als de studenten van het PTC. Zij staat open voor opbouwend kritiek en bedankt ook de aftredende Voorzitter voor zijn ondersteuning in de aanloop naar de overdracht. De slogan van PTC Studs luidt: It’s about us!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment