Jubileum Sportdag voor kinderen met een beperking

Ruim 220 leerlingen van de SO Lelydorp, SO/ VSO Welgedacht C en Stichting Matoekoe hebben deelgenomen aan de 40ste editie van de Sportdag voor kinderen met een beperking. De Ilonka Elmont Foundation organiseert dit evenement meerdere keren per jaar. Dit jaar werd het gehouden op 29 maart.

Na de toespraak van de minister van Sport-en Jeugdzaken, mevrouw Lalini Gopal en de districtscommissaris van Wanica, mevrouw Audrey Hankers, werd de sportdag uitbundig geopend met ondersteuning van de welbekende artiest Tjatie. Alle kinderen dansten enthousiast mee tijdens de warming-up van Nationaal Soccer Academy Suriname.

De Ilonka Elmont Foundation heeft er alles aan gedaan om de kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Onder andere werden er waterspelletjes, voetbal en kickboks aangeboden aan de kinderen. Na 11 speelrondes, werd de dag afgesloten met een gezamenlijke estafette en een muzikale cooling-down van artiest Tjatie. Om verder af te koelen kregen de kinderen een fruitbakje en een lekker schaafijsje.

Teruggekeken wordt op een mooie, succesvolle sportdag die niet waargemaakt kon worden zonder de hulp van de diverse sponsoren en vrijwilligers.  Zij allen hebben ervoor gezorgd dat alle kinderen met een lach op het gezicht het sportveld verlieten.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment