Geplande Server Migratie 1 september 2021

De geplande migratie is op aanstaande Woensdag 1 september 2021 tussen 03:00 am en 11:00 am (EST 1.00 am – 9.00 am Amerikaanse tijd).

Beste klanten,

Onze hosting provider heeft verbeteringen aangebracht aan hun hosting platform welke merkbare verbetering voor u zal brengen.

Om ervoor te zorgen dat wij u snelle, veilige en schaalbare hosting blijven bieden, zal er komende week een noodzakelijke migratie van uw account plaatsvinden.

U zult uw e-mail client instellingen moeten aanpassen
Als u chi-node11.websitehostserver.net gebruikt als uw inkomende/uitgaande mailserver om mail op te halen via Outlook of een andere email client, vragen wij u deze om te schakelen naar: mail.go597.com of chir101.websitehostserver.net. Indien u als inkomende/uitgaande mailserver ‘mail.uwdomain‘ gebruikt dan zijn er geen wijzigingen nodig!

Alle overige instellingen (wachtwoorden, ports) blijven ongewijzigd. U hoeft verder niets aan te passen of veranderen.

LET OP: Indien u outlook gebruikt, dan moet u kiezen voor ‘repair’ en dan de settings manueel veranderen en opslaan.
https://support.microsoft.com/en-us/office/fix-your-outlook-email-connection-by-repairing-your-profile-4d5febf6-7623-486b-9a9f-d5cfc4264af3

Indien u via uw mobiel ook gebruikt maakt van een e-mail client, gelieve deze aanpassing ook op uw mobiel aan te brengen (zie punt 1).

Nogmaals, deze aanpassing dient u te doen nadat de migratie rond is (zie geschatte tijd boven of als u merkt dat de oude settings niet meer werken gedurende deze tijd). Gaarne een afspraak met uw ICT beheerder maken mocht u dit niet zelf kunnen doen.

Webmail (uwdomein/webmail)
Webmail blijft gedurende deze periode normaal beschikbaar.

DNS of Dedicated IP
Klanten die onze DNS’en gebruiken hoeven geen DNS-gerelateerde wijzigingen aan te brengen.

DNS van derden
Klanten die van derden DNS’en gebruiken (Cloudflare, etc) moeten ervoor zorgen dat uw A-records verwijzen naar het nieuwe server-IP: 99.198.122.142 in plaats van de oude IP: 173.236.61.194

MX-records
Klanten die chi-node11.websitehostserver.net gebruiken in hun MX-record instellingen dienen dit te wijzigen naar: chir101.websitehostserver.net

Lees meer hier