Kir den Birti Faya

Deze Facebook page wil positieve gedragsverandering bewerkstelligen middels de kracht van social media exposure. Vuil verbranden in het openbaar (ook in een ton) is verboden bij wet. Het streven is om overtreders van deze wet, middels sociale controle ertoe te leiden om te stoppen met het verbranden van vuil op hun erf, berm, (afgedekte) tonnen etc.

Hoe gebruik je de page?
Door een foto (bewijs van overtreding) te posten op de wall van deze pagina. De naam van de buurt en de straat te melden en aan te geven dat u er last van ondervindt.

Opgelet: post GEEN huisnummer of namen van overtreders. (Maak geen foto van het huis van de overtreder, maar van het vuur). Wij willen mensen NIET beschamen. Het is vanwege wanhoop dat we via social media overtreders bewust willen maken om nu toch uiteindelijk te stoppen.

Wij geloven dat slechts het bestaan van de risico om op deze Facebook page wall te verschijnen, mensen ertoe zal leiden om te stoppen. Door deze page te sharen en aan te bevelen helpen we meer a-sociaal gedrag keren tot sociaal gedrag.

Een vuurtje minder betekend minder vervuiling in de lucht, minder gif in uw longen, beschermde babies in de buurt, schoon ruikende kleren etc.

Like en share en maak gebruik van het platform om positieve verandering te triggeren!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment