KPS 2e “ overall winner ” van het CTSS-PLUS toernooi

Source: De Boodschap | Wednesday 14 November, 2018

Het Korps politie Suriname (KPS) is in het algemeen klassement van het Centraal Toernooi Sport voor Staatsbedrijven (CTSS) PLUS, op de tweede plaats geëindigd. Gaandeweg hebben ook niet staatsbedrijven toegang gekregen tot deelname aan dit toernooi, vandaar de “PLUS”.

Het KPS is op de onderdelen: Match, troof call en slagbal kampioen geworden. Dat heeft gemaakt dat zij in het algemeen klassement op de tweede plaats geëindigd is. De kampioen van dit jaar is de Centrale Bank van Suriname geworden.

Op maandag 12 november hebben de commissie leden van het KPS de inspecteur van politie 3e klasse Arnie Boldewijn en de agente van politie 1e klasse Yxora Adriaan de gewonnen trofee en bekers officieel overhandigd aan de korpsbewaarder, de waarnemend korpschef commissaris Roberto Prade. Bij die gelegenheid heeft inspecteur Boldewijn de korpschef bedankt voor de ondersteuning die hij gegeven heeft aan de collega’s die deel hebben genomen aan dit jaarlijks terugkerend toernooi.

De korpschef was content met het resultaat dat behaald is en gaf aan dat hij alle ondersteuning zal blijven geven aan positieve activiteiten van politieambtenaren zoals in dit geval sportactiviteiten.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment