Lancering “webportal” voor bi-regionale bijeenkomsten

Voorafgaand aan de komende EU-CELAC bijeenkomsten in Paramaribo, heeft de officiële lancering plaatsgevonden van een “web portal”. Dit in het kader van de in Suriname te houden bi-regionale bijeenkomsten. Deze lancering is uitgevoerd door het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) bijgestaan door de bewindslieden van de ministeries Buitenlandse zaken, Justitie en Politie en Volksgezondheid, op 30 april 2019

Vanaf 1 juli 2017 tot en met 1 juli 2018, fungeerde Suriname namens de Community of Latin American and Caribbean Countries (CELAC) als Co-President van het Coordinatie en samenwerkingsmechanisme op het gebied van grensoverschrijdende drugs gerelateerde criminaliteit tussen EU-CELAC regio en de Europese Unie. Suriname is vanwege haar goede prestatie als co-chair gevraagd om de 21 ste EU-CELAC (high-Level) en COPOLAD meeting vanaf 17 tot 21 juni 2019 te hosten in Paramaribo.

Het doel van deze interactieve website is om de bezoekers en deelnemers te voorzien van: een gemakkelijkere manier om te leren over het anti-drugs beleid van de Republiek Suriname, updates van de vergaderingen, de mogelijkheid tot registreren van deelnemers en te voorzien van uitgebreide informatie op basis van de toerisme-industrie van Suriname.

De site bevat allerhande informatie, zoals een geïntegreerde sociale mediaknop voor Facebook om de communicatie met de bezoekers te bevorderen, voortdurend ‘Live content updaten’ met nuttige informatie, nieuws, newsletters, aankondigingen en succesverhalen van Suriname.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment