Minister Noersalim: Kerstperiode goed benutten om te geraken tot een natie

Source / Image by: De Boodschap | Tuesday 25 December 2018

De minister van Binnenlandse Zaken (BiZa), Mike Noersalim, heeft aan de vooravond van de kerstperiode, mede namens de regering van de Republiek Suriname, een kerstboodschap gericht tot de samenleving.

De minister benadrukte in zijn boodschap het samenzijn en het hebben van aandacht voor elkaar, om op die manier te geraken tot een natie die in welvaart en welzijn kan samenwerken voor een beter bestaan voor de generaties die na ons verder moeten gaan. “Zo moet eenieder vergevensgezind zijn tegenover de ander en bovenal bereid zijn de voorkeur te geven aan de ander boven zichzelf”, onderstreepte de BiZa minister.

De visie van de regering van Suriname is om te zorgen voor een productief, veilig en duurzaam Suriname. De regering is dan ook voortdurend op zoek naar de verbinding met het volk. Volgens de bewindsman zal het zoeken naar overeenkomsten juist ertoe leiden dat wij samen de verbondenheid kunnen voelen en ervaren. Ook put het Surinaams volk kracht en wijsheid uit de kerstsfeer, om een beter land te creëren. “Duisternis in onze harten, moet plaats maken voor het licht. Zoals ook verdriet, neerslachtigheid en hopeloosheid plaats moeten maken voor vreugde, blijdschap en hoop”, aldus minister Noersalim.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment