Minister Tsang ontvangt ambassadeur van Slowakije

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme heeft op donderdag 11 april 2019 de ambassadeur van Slowakije, Zijne Exellentie Milan Zachar, ontvangen voor een kennismakingsbezoek.

Tijdens dit onderhoud zijn de bilaterale relaties tussen Suriname en Slowakije besproken alsook de mogelijkheden die de relaties kunnen bevorderen. De ambassadeur gaf aan, dat zijn land bereid is om hulp aan te bieden in o.a. technische assistentie, trainingen, onderwijs en medische hulp. Minister Tsang is erg ingenomen met het voorstel en beloofde alle steun en medewerking toe als het gaat om het Surinaams belang. De verschillende projecten op het gebied van Handel en Industrie die aan de orde zijn gekomen zullen door partijen worden meegenomen om verder uit te werken.

De bewindsman van HI&T heeft in het kader van de bewustwordingscampagne “Suriname Think Tourism” ook enkele projecten besproken. Als blijk van waardering overhandigde ambassadeur Zachar een zelf geschreven boek aan de minister over toerisme en de geschiedenis van Slowakije.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment