New Faith Network: nieuw videoplatform voor christenen

Source Article: Christelijk Informatie Platform (CIP) / Image: Facebook

[Dutch] – New Faith Network is een rijk gevuld Christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten. Eerste 14 dagen gratis!

Er is een tijd geweest dat je naar de kerk ging als je God zocht. Maar tegenwoordig zoeken de meeste mensen God op andere plekken. New Faith Network wil deze groep mensen aanspreken, gelovigen die niet meer naar de kerk gaan, maar wel met vragen rondlopen aan God of over God.

Het platform biedt een breed aanbod van eigen producties met en door Nederlandse sprekers, verrijkt met films, series en muziek. Vanaf zondag 17 december is New Faith Network te bekijken op elke device, op elk moment van de dag. New Faith Network biedt gelovigen verdieping en laat mensen kennis maken met een positieve manier van het beleven van het geloof.

“Met dit platform bieden wij de Nederlandse Christenen een geheel nieuwe manier om in contact te komen en te blijven met het geloof. Met veel eigentijdse producties zijn we uniek in het media landschap,” zegt mede-initiatiefnemer Hans Groeneveld.

Netwerk van Jezus New Faith Network wil mensen verbinden met hun geloof. Bekende Nederlandse sprekers zoals Marcel Gaazenbeek (Jong&vrij), Wilkin van der Kamp (Vrij zijn), David de Vos (Go&Tell), Orlando Bottenbley (De verbinding) en Ilona en Peter Paauwe (Doorbrekers) zullen te zien zijn op het platform. Ook bekende internationale sprekers als Joyce Meyer en Robert Morris hebben zich inmiddels aangesloten.

“De verbinding tussen een modern online video platform en onze kerken levert een unieke mogelijkheid op voor mensen die graag eens een kijkje nemen in de wereld van Jezus,” aldus Peter Paauwe van DoorBrekers.

Het is meer dan alleen een ‘Christelijk Netflix’. Uiteraard staat het voor verdieping van het geloof, maar het is ook een middel voor Christenen om het geloof te delen. In samenwerking met de sprekers worden unieke korte video’s gecreëerd waarin zij vraagstukken beantwoorden en op God wijzen. Deze video’s kunnen kosteloos gedeeld worden om zo vrienden en familie te kunnen bemoedigen of uit te dagen.

New Faith Network is dus niet alleen bedoeld voor mensen die geloven maar ook voor mensen die kennis willen maken met het geloof.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment