Nieuwe website in gebruik

Vandaag, 01 november 2021, is een heugelijke dag voor het ziekenhuis, omdat zoals elk gerenomeerde organisatie, ook Surinames oudste en ervarendste ziekeninrichting nu weer eindelijk over een nieuwe, overzichtelijke, klant- en gebruikersvriendelijke aan de tijd aangepaste website beschikt. U kunt die bezoeken via www.slandshospitaal.sr.

Naast de gebruikelijke paginas’ over de organisatie, zoals Home, Over Ons met de informatie over het ziekenhuis zoals de geschiedenis, missie en visie, is ook de slogan tune van ‘s Lands Hospitaal te horen en is er een Youtube kanaal link (https://www.youtube.com/channel/UC2gvCC7jh_0jvfJcdgCM8fg/) geplaatst, waar info-video’s over onder andere borstvoeding en de diensten van het ziekenhuis bekeken kunnen worden.

Er is een COVID-19 pagina met alle bijzonderheden omtrent de situatie over het algemeen en de regels die voor onze werkplaats gelden om de veiligheid van onze gezondheid te garanderen. Ook een link van en naar onze Facebook pagina (FB) is er en zijn al de nieuwswaardigheden die op FB geplaatst worden, automatisch terug te vinden op de pagina Nieuws van onze website. En tot slot is ook het Doneren van spullen via de website in mekaar gezet. Met de ingebruikname van de website start Surinames oudste en meest ervarendste ziekenhuis met als speerpunt het in de samenleving bekende Moeder en Kindzorg, ook met de verantwoording van het beleid door het plaatsen van de jaarverslagen.

De website is een must in het uitbreiden van ons contact en het aanbieden van onze producten via de vooral onder de jongeren zeer bekende sociale media. De dankuiting aan het webdevelop bedrijf, onze overbuur Alembo, is dan ook heel groot, namens bestuur, directie, personeel, patienten en clienten.

PR & Voorlichting

‘s Lands Hospitaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 / 
Social Suriname

Inloggen

Bericht versturen

Mijn favorieten