Nu ook scholarship voor de 4 jarige bachelor opleiding Integrale Veiligheidskunde

[Sponsored Article]

Zoals inmiddels bij velen bekend is, is Stichting Stomix met haar studiecentrum BLOOMentuin voortdurend op zoek naar internationaal erkende en geaccrediteerde opleidingen.

Vanaf september 2019 starten we met een 4 jarige bachelor opleiding Integrale Veiligheidskunde. Onze stichting biedt ook dit keer weer een aantal belangstellende de mogelijkheid om met een beurs te komen studeren. Studeren en examens doen geschiedt volledig in Suriname.

Ben jij geïnteresseerd in veiligheidsproblematiek of reeds werkzaam in een veiligheidsfunctie? Of ken je iemand die je een plezier met deze hoogwaardige opleiding kunt doen? Dan is de opleiding HBO Integrale veiligheid perfect voor jou! Door het complexer worden van de samenleving nemen bedreigingen voor de veiligheid en leefbaarheid steeds meer toe. Met een brede visie op veiligheidsproblematiek en een integrale benadering voor private samenwerking, kun jij als deskundige in dit vakgebied bijdragen aan een veiligere samenleving. Enthousiast?

Solliciteer via [email protected] voor een studieplek voor deze bacheloropleiding en je wordt uitgenodigd om ons te vertellen waarom jij die studiebeurs van ons wilt ontvangen.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment