Open rioleringen ressort Flora voorzien van deksels

Source / Image by: De Boodschap | Monday 17 December 2018

Ressortraadsleden van Flora hebben het initiatief genomen om 20 putten in het gebied te voorzien van een stenen putdeksel. De werkzaamheden zijn op zaterdag 15 december 2018 uitgevoerd.

Valerie Klinker, voorzitter van de ressortraad van Paramaribo Zuid-West, zegt dat de buurtbewoners tijdens een hoorzitting hebben aangegeven dat bij grote regenval de straten onder water lopen en dat de voornaamste oorzaak ligt aan de open putten. “Wij hebben een begroting ingediend bij de districtscommissaris Remi Polak, die op zijn beurt de nodige medewerking heeft verleend en de middelen heeft vrijgegeven om de putdeksels te maken”, geeft Klinker aan.

De buurtbewoners zijn vreugdevol met het initiatief van de ressortraadsleden. “Wij hebben jarenlang op dit moment gewacht en vandaag is het een feit”, zegt buurtbewoner Sylvester. De bewoners van de buurt hopen dat dit een continuerend karakter zal hebben. Zij koesteren de hoop dat er meer middelen ter beschikking zullen worden gesteld om het heel ressort aan te kunnen pakken.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment