Over ons

Op het zandstrand van een idyllisch eiland in de Boven-Suriname rivier, wordt de magie van het Surinaamse binnenland werkelijkheid. Ver van alle drukte in alle comfort genieten van de mysterieuze geluiden, het sprookjesachtige decor en een eeuwenoude cultuur, is wat u te wachten staat bij een verblijf in de ecologisch opgezette Danpaati River Lodge.

Midden in de immense jungle bieden twaalf comfortabele cabins de mogelijkheid om een avontuurlijke vakantie op gerieflijke wijze door te brengen. Opgetrokken uit lokale houtsoorten en voorzien van alle gemakken, staat Danpaati garant voor een comfortabel verblijf onder het smaragdgroene bladerdak van het Amazone regenwoud.

Danpaati River Lodge is voorzien van een centraal gelegen restaurant waar u zich te goed kunt doen aan de culinaire lekkernijen van onze koks. Het menu bestaat uit zowel internationale gerechten als uit schotels afkomstig van de originele Surinaamse keuken. Aan de gezellige bar worden zowel alcoholische als niet – alcoholische drankjes geserveerd en in de lounge kunt u met de benen gestrekt uitgebreid relaxen in een sfeervolle ambiance.
Naast de toeristische activiteiten op Danpaati River Lodge, speelt het resort een belangrijke rol in de duurzame ontwikkeling van het gebied. Een groot deel van de winst die voortvloeit uit de recreatieve activiteiten van Danpaati gaat rechtstreeks naar het bijbehorende lokale zorgprojecten en micro-economische ondernemingen.

Maar liefst twaalf dorpen uit het gebied zijn betrokken bij de zorgprojecten die door Danpaati worden ondersteund. Op Danpaati bestaat de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met een van onze zorgmedewerkers en kunt u met eigen ogen de impact van de zorgprojecten zien.

U maakt dat verschil met een vakantie naar Danpaati … een prettig gevoel!

Profiel QR code
Kopieer en deel deze QR code voor de directe link naar dit profiel.
Locatie

Prinsessestraat 37

Contact gegevens
Maak contact

    Hier adverteren?
    mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe
      Social Suriname