Over ons

Deze lodge heeft een lokaal Marron-echtpaar als eigenaar. Selientje Adipi en André Kaise zijn beiden afkomstig van de Saramaccanen, één van de zes Surinaamse Marron-stammen. Vanaf ‘niets’, dat wil zeggen pure jungle, bouwden ze sinds 1994 aan hun droom en openden Isadou in het jaar 2000.

Nog altijd is het eiland een oase van rust. Authentieke houten hutten met eigen douche en toilet staan gegroepeerd rondom een centraal gelegen grasveld waar je makkelijk een balletje kunt trappen. Voor zwemgelegenheid hoefden André en Selientje niets te doen, die is rondom aanwezig. Bruisende soela’s in de rivier zorgen zelfs voor natuurlijke massagebaden. Relaxen in de hangmat, een barbecue rondom een knapperend vuur, Selientjes lekkere maaltijden, een ijskoud pilsje… Het is op Isadou dagelijkse kost.

Aan de overzijde ligt Jaw Jaw. Veel werk op Isadou wordt gedaan door bewoners van dit Marron-dorpje die hun uiterste best doen om het de gasten naar hun zin te maken: de was in de rivier; het schoonmaken van de hutten; het onderhouden van het grasveld; koken; en het begeleiden van toeristen tijdens bijzondere tochten die voor deze lokale bevolking juist zo normaal zijn. De charme van de traditionele gebruiken en omgangsvormen zijn op Isadou daarom goed te beleven. Kortom, Isadou is een paradijs. En de naam? Betekent welkom in de lokale taal, het Saramaccaans.

Volg ons
Profiel QR code
Kopieer en deel deze QR code voor de directe link naar dit profiel.
Locatie

Jaw Jaw, Suriname

Contact gegevens
 • Adres
  Jaw Jaw
 • Telefoon
  (+597) 897-9454
 • Telefoon 2
  (+597) 870-3344
 • WhatsApp
Maak contact

  Hier adverteren?
  mood_bad
 • Nog geen reacties.
 • Voeg een recensie toe
   Social Suriname