Politie Meldkamer (CMK) wordt ondergebracht in ‘Command center’

Source / Image by: De Boodschap | Sunday 23 December 2018

De Centrale Meldkamer van de politie zal worden ondergebracht in het ‘Command center’. De verhuizing naar het ‘Command center’ in de Peprepenweg te Santo Boma in het district Wanica, zal plaatshebben op maandag 24 december van dit jaar.

Op die dag zal de dienst omstreeks zes uur in de ochtend aanvangen op de nieuwe locatie. Dat betekent dat vanaf dat tijdstip de melding van de beller beantwoord zal worden met ”Goede morgen Command center”. Vanwege de overschakeling van de dienstverlening vanuit de oude naar de nieuwe werklocatie bestaat de mogelijkheid dat de service verlening naar de samenleving enige stagnatie kan ondervinden. Het Korps Politie Suriname vraagt alvast begrip voor dit ongerief.

Naast de politie zal het ‘Command center’ ook door personeel van andere diensten bemenst worden, zoals van de brandweer, de Spoed Eisende Hulp en het Directoraat Nationale Veiligheid.

Het “Command center” zal 1×24 uur ter beschikking zijn van de samenleving. Het contactnummer van de politie blijft ongewijzigd, namelijk 115. Met het op één locatie onderbrengen van de genoemde diensten wordt beoogd, de dienstverlening naar de samenleving toe effectiever en efficiënter te doen plaats vinden.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment