Polytechnic College Suriname tekent samenwerkingsovereenkomst met Nederlandse Hogeschool Saxion

Het Polytechnic College heeft in de periode 15-24 november 2019 een werkbezoek gebracht aan de hogeschool Arthesis Plantijn, de Universiteit van Hasselt in Belgie, de School of Commerce & Entrepreneurship (SCE) en de Academie Bestuur, Recht en Ruimte (ABR&R) van Hogeschool Saxion in Nederland. Met Saxion is er een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De samenwerkingsovereenkomst houdt o.a. in dat de eerdergenoemde academies het PTC zullen ondersteunen in het ontwikkelen en faciliteren van de bachelorprogramma Veiligheidskunde en Ondernemerschap. Dit zal tot uiting komen in het uitwisselen van docenten, studenten en het uitvoeren van projecten.

Foto: Vijay Slager Photography/ (van links naar rechts) mevr. Karin Verschoor (Directeur Saxion School of Commerce & Entrepreneurship, dhr. Robby Glenn Holband (Directeur Polytechnic College Suriname) en dhr. Rene Westra (Directeur Saxion School of Governance, Law & Urban Development) tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen het PTC en Hogeschool Saxion/Universiteit Twente in de Nieuwe Kerk, Nederland.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment