President ontvangt bestuur S.V.B. en Dean Gorrè

Paramaribo – Sport is altijd een goed bindmiddel geweest voor natie building en dat merken wij ook met ¨Natio¨. President Santokhi geeft aan dat hij vanaf het begin betrokken is geweest bij de nieuwe richting die ons voetbal opgaat. De Surinaamse Voetbal Bond was één van de eerste counterparts die hun toekomstplannen heeft gedeeld met deze regering.

Op basis van voorgaande info is het niet meer dan billijk dat de regering aanhoort waar de schoen knelt. Als goede huisvader heeft de President gemeend zowel de Surinaamse Voetbalbond als Dhr. Dean Gorrè te ontvangen om nadere informatie tot zich te nemen.

Samen met zijn college van adviseurs zal de President deze informatie op de balans leggen en vooral partijen aansporen al hetgeen te doen dat ertoe kan leiden dat het nationaal belang steeds terdege gediend wordt. Gezien het hier om een autonome instantie (S.V.B.) gaat, geeft het kabinet aan dat het geenszins de bedoeling is dat er interventies komen vanuit het kabinet van de President, anders dan partijen aanmoedigen het pad van dialoog altijd op te zoeken en team Suriname altijd voorop te stellen.

Bron: CDS

Opmerkingen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe
    Social Suriname