President: Vijde grote olievondst voor de Surinaamse kust

Paramaribo – Het Franse Total Energies en het Amerikaanse APA Corporation (Apache) hebben olie aangetroffen in de Sapakara South-1 put in Blok 58.

Met de vijfde grote olievondst voor de Surinaamse kust, staan we voor een grote uitdaging om Suriname uit de slechte economische situatie te halen.

Als president ben ik erg blij met de vijfde olievondst voor de kust van Suriname, het volk moet ervan profiteren. Als regering, gaan we ervoor te zorgen dat de toekomstige inkomsten uit de recente ontdekte olievelden ten goede komen aan de Surinaamse bevolking. Met de olievondsten zal de samenleving een welvaart kennen, die ze niet eerder in ons land hebben gekend.

De vijfde grote olievondst vondst is een grote opsteker voor ons als volk en voor de regering. Met deze grote vondst is er nu meer zicht, er is garantie voor een goede toekomst.

De regering zal alle mogelijkheden uitwerken om op basis van deze resultaten, kapitaal upfront te generen om de huidige financiële crisis en de gevolgen hiervan, op te vangen en ook duurzaam beleid te ontwikkelen voor de diversifiëring en de groei van de economie

Bron: FB President Chan Santokhi

Opmerkingen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe
    Social Suriname