Resultaten UFC Vegas 28: Rozenstruik verslaat Sakai via TKO om hoofdkaart te markeren

Jairzinho Rozenstruik is nog steeds een gevaarlijke man. Dat was de laatste les die werd geleerd tijdens UFC Vegas 28, waar de Surinaamse inwoner Augusto Sakai aan het einde van de eerste ronde uitroeide.

Het grootste deel van de ronde werd in een relatief langzaam tempo gelopen. Sakai gooide slechts 14 strikes in de ronde terwijl hij probeerde de zaken buiten de deur te houden. Bigi Boy bleef echter naar voren duwen en strikes gooien, waarbij hij duidelijk de rol van agressor speelde.

Het betaalde zich aan het einde van de ronde enorm uit. Rozenstruik landde een snelle combo-buzzer-beater met twee stoten toen het gevecht met nog maar één seconde te gaan in de ronde werd uitgezwaaid.

De knock-out zet Rozenstruik weer op het goede spoor nadat hij er twee van zijn laatste drie verloor. Hij verloor een beslissing van Cyril Gane waarin hij te aarzelend was om rondes te winnen en gewoon op zoek was naar het knock-out schot.

Dit was een ander verhaal. Hij zag dat Sakai aarzelend zou zijn en gemakkelijk in de rol van koppensneller zou schuiven. De resultaten spraken voor zich.

Sakai – aan de andere kant – heeft nu voor het eerst in zijn carrière opeenvolgende verliezen.

Bron: Bleacher Report

Opmerkingen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe
    Social Suriname