Rover aangehouden … kompanen voortvluchtig

Source/ Image by: KPS | Thursday 06 December 2018

De politie van het ressort Houttuin heeft met assistentie van Surveillance Regio Midden en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op vrijdagmorgen 5 december, de 26-jarige roof verdachte Gemar K. alias ‘Palm’ aangehouden.

Gemar wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roof overval  in een winkel op het Maretraite project. Bij die gelegenheid was hij samen met vier andere criminelen. Onder bedreiging met een vuistvuurwapen is buitgemaakt een I-Phone, een halsketting en vingerring van geel metaal, Srd 1.000  en Telesur belkaarten ter waarde van Srd 1.000.

De politie speelde in op de melding die door de Centrale Meldkamer werd gelanceerd. Toen deze rovers de politie zagen aankomen vluchtten zij weg.  Een  crimineel zag kans weg te rijden in een auto; terwijl Gemar en drie van zijn  kornuiten een aangrenzend bos in vluchtten.

Het gelukte de  wetsdienaren om Gemar aan te houden. Bij hem is onder andere  aangetroffen en in beslag genomen : een kapmes, handschoenen en “tie rips”. De winkelier herkende  Gemar alias ‘Palm’ als te zijn één van de rovers. Gemar is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Twee winkeliers moesten medisch behandeld worden omdat zij mishandeld zijn. De overige criminelen worden opgespoord. De gestolen goederen zijn nog niet terug gevonden.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment