Stichting 1 voor 12 biedt moeders platform om te ondernemen

De Stichting 1 voor 12 heeft op zaterdag 23 maart zijn 14 jarig bestaan gevierd. De organisatie heeft in dat verband besloten zeven moeders de gelegenheid te bieden om hun eigen onderneming te starten.

Districstcommissaris Mike Nerkust die door de stichting was uitgenodigd om het heugelijk feit te vieren, juicht het liefdeswerk, de initiatieven die de stichting onderneemt toe. De burgervader deed de toezegging dat de moeders een toestemming van het districtscommissariaat krijgen en dat er in samenspraak met de stichting een locatie uitgekozen zal worden waar de startende ondernemers hun producten aan de man kunnen brengen. Nerkust wees erop dat ondernemen lijdt tot zelfstandigheid. De dc deed een beroep op de gemeenschap om het werk van stichting 1 voor 12 te blijven ondersteunen.

Voorzitter Louis Vismale noemt het 14 jarig bestaan van de stichting een mijlpaal. Hij geeft aan dat de stichting in de afgelopen jaren baanbrekend werk heeft verzet om de gemeenschap van dienst te zijn. Vismale blikt tevreden terug op het werk dat verzet is en hoopt met ondersteuning van de gemeenschap meer te doen voor behoeftigen. De seniorenburgers van Huize Ashiana waren ook aanwezig om het heugelijk feit met de stichting te vieren.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment